Vi 3D printer alle ordrer "on demand" - Det er smart for vores forretning, kræver ikke et stort lager og godt for miljøet.

Hos weshape tror vi på bæredygtighed og effektivitet i vores forretningsmodel. Derfor har vi implementeret en "on demand" produktionsmetode, hvor vi 3D printer alle ordrer efter behov. Dette betyder, at vi ikke har behov for at opretholde store lagerbeholdninger, og samtidig er det en mere miljøvenlig måde at producere på.

Hvad er 3D-printing?

3D-printing er en teknologi, der muliggør produktion af tredimensionelle genstande ud fra digitale filer. Det virker ved at opbygge objektet lag for lag, ved hjælp af en 3D-printer, der smelter og extruderer plastik eller andre materialer.

Hvad er fordelene ved 3D-printing?

3D-printing har flere fordele sammenlignet med traditionelle produktionsmetoder. Først og fremmest er det en meget fleksibel og alsidig metode, der giver mulighed for at producere unikke og komplekse former, som ikke kan opnås med traditionelle produktionsmetoder. Derudover kan 3D-printing udføres lokalt og på efterspørgsel, hvilket betyder, at det kan reducere transportomkostninger og CO2-udledning.

Hvordan fungerer "on demand" produktion?

"on demand" produktion betyder, at vi ikke producerer vores varer, før en kunde bestiller dem. Når en ordre er afgivet, printer vi produktet på en 3D-printer og sender det direkte til kunden. På denne måde kan vi undgå at have store lagerbeholdninger, og dermed reducere vores omkostninger og minimere spild.

Hvad er fordelene ved "on demand" produktion?

Den største fordel ved "on demand" produktion er, at vi kun producerer de varer, der rent faktisk bliver bestilt. Dette betyder, at vi kan undgå at have store lagerbeholdninger, og dermed undgå de økonomiske omkostninger og miljømæssige spild, der er forbundet med at skulle opbevare og håndtere store mængder færdige produkter. Derudover kan vi hurtigt producere og sende ordrer, hvilket betyder, at vores kunder kan modtage deres varer hurtigere.

 

Hvordan kan "on demand" produktion hjælpe miljøet?

"on demand" produktion kan hjælpe miljøet på flere måder. Først og fremmest kan det reducere spild og overproduktion, som er en stor kilde til affald og CO2-udledning. Derudover kan det reducere transportomkostninger og CO2-udledning, da varerne produceres tættere på kunden og ikke skal fragtes over lange afstande.