Opsætning af smart home i dit hjem

Smart home produkter er begyndt at blive fast inventar i de fleste hjem. I den forbindelse vil man ofte også gerne have opsat diverse produkter så de sidder mest optimalt til wifi signal eller bare for at holde et rydeligt hjem.

Beslag/ophæng følger sjældent med

I den forbindelse kan det være svært at finde de rigtige ophæng til de efterhånden mange forskellige produkter, hvis det overhovedet findes. Dette er både grundet hastigheden de kommer på markedet og fordi markedet for nogle af modellerne kan være relativt lille. Når man kombinerer dette med at det sjældent følger beslag med produktet, kan det godt være svært at finde det rigtige beslag/ophæng. Det ender derfor typisk med at produktet kommer til at stå og flyde på et bord eller hylde, hvor der lige er plads.

Fordele ved at montering af smart home produkter

Som allerede nævnt er der nogle fordele ved at få smart home produktet væk fra bordet/hylden og over på en væg eller loft, bl.a:

  • Det giver bedre dækning
  • Du sparer pladsen hylden eller bordet
  • Produktet kan lettere "gemmes af vejen" bag eksempelvis et fjernsyn eller bord
  • Man kan få en lettere tilgængelighed til produkterne, hvis de alternativt skal ligge i en skuffe/skab et sted, når man ikke benytter produktet
  • Bliver nemmere en integreret del af hjemme, som hvis man eksempelvis benytter en indsats til en Philips Hue dimmer Switch så det ligner en "normal" afbryder

Vi kan måske hjælpe dig

Hvis du har lidt udfordringer i din jagt efter et vægbeslag/vægophæng, kan du også godt finde hjælp hos os. Vi har allerede flere forskellige ophæng/beslag i sortiment til bl.a. Google, Apple og TP-link produkter og vi arbejder aktivt på at udvide det. En af fordelene ved vores fremstillingsmetode (3D printning) er at vi meget hurtigt kan producere nye ophæng. Så hvis du står og mangler et beslag, kan du også sagtens tage fat i os gennem enten chatten, vores kontaktformular eller mail. Så kan vi højst sandsynligt godt hjælpe dig, vi skal i hvert fald nok gøre et forsøg.