weshape.dk er drevet af Mads Pedersen, og Mads Collin. 

madsp

Mads Pedersen

Tal nørd, forretningsudvikler, softwareudvikler

madsc

Mads Collin

Opfinderen, 3dprint nørden, softwareudvikler

Vi er to gutter som har arbejdet med online handel gennem flere år, og som nu har kastet os over 3D printning.

Vi har gennem længere tid selv arbejdet med FDM printning på hobby niveau, men vil gerne prøve at lave en forretning ud af det.

Vi tror 3D printning har en stor fremtid, da det er begyndt at blive forholdsvis billigt at anskaffe sig en 3d-printer privat.

Vi laver alt vores produktion selv, og vi tror på at danskerne gerne vil have danske kvalitets produkter, fremfor kinesisk masseproduktion.

Vi går ind for miljøvenlige produkter, og alt det vi producere og leverer står vi 100% inde for. De plastikprodukter du kan købe her i vores butik vil altid være printet i 3DE Premium PLA filament. PLA er ugiftigt i sin grundform da det er lavet af majsstivelse eller sukkerrør, og er derfor et "Bioplastic".

Men er PLA ikke også bionedbrydeligt?
Mange snakker om at PLA er bionedbrydeligt, og det er også delvist korrekt.

PLA er genanvendeligt, bionedbrydeligt og komposterbart. Men det betyder ikke, at havet - eller noget andet naturligt miljø - let kan håndtere det.

Det er korrekt at PLA er et bioplastik der er lavet af planter. Men derfor betyder det ikke du kan smide det i komposten. Det skal stadig genanvendens på ligefod med andre plastik produkter. Så lad være med at smide det i naturen! :)

Du kan læse mere om PLA på vores blog.